Castellbell i el Vilar

Recorregut per tots els nuclis del municipi i ballada final davant de l’Ajuntament al migdia

Castellbell i el Vilar celebrarà la Pasqua amb les populars caramelles, tal com es va iniciar l’any passat, està previst que hi participin diversos grups amb la intenció de donar més pluralitat a la tradicional festa. A partir de les 8 del matí, des de El Vilar fins La Bauma passant pel Borràs i pel barri del Burés, l’Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, el Cor de Caramelles de Castellbell i el Vilar juntament amb la coral infantil de la Capella de música Burés “ La Formiga”, amenitzats amb la música del grup folk “D’aquí i d’allà”, i la colla de dansaires de Resistens recorreran els carrers del poble.

Ballada a l’Ajuntament
Al punt del migdia es preveu que es trobin tots els grups al davant de l’Ajuntament, on cadascun dels grups ens oferiran el seu repertori, a més aquest any amb el repte d’aconseguir que les colles de bastoners i dansaires ballin una polca conjunta, i tot seguit continuïn els seus recorreguts, ballant i cantant fins a l’hora del vermut.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*